به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از تهران، مدیر کمیته نظارت ارزشیابی نمایشگاه قرآن در آیین رونمایی از نرم افزار قرآنی ویژه تلفن همراه " شهر قصه " ضمن خیرمقدم به همه میهمانان اظهار داشت: در دورهای که فضای مجازی تمام زندگی را پر کرده است، یکی از راههای فهم قرآن روی آوردن به این فضا و حتی رسانههاست.
حجت الاسلام علی ملانوری با اشاره به اینکه فهم قرآن برای عموم مردم مقدور و ممکن است، اظهار داشت: قرآن شامل عبارات، اشارات، لطایف و حقایقی است که هرکدام ویژه گروه خاصی اعم از انبیاء، معصومین و مردم عادی است.
مدیر کمیته نظارت و ارزیابی بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن کریم ابراز داشت: یکی از راهبردهای معاونت قرآن و عترت آن است که بتواند از ابزارها و امکانات نوین برای مفاهیم قرآنی استفاده کند و رسانه و هنر بهترین امکان برای فهم مفاهیم قرآنی است.
وی افزود: برای فهم قرآن دریچه هایی قرار دارد و در قرآن کریم، عباراتی است که برای عوام (عموم مردم) قابل فهم است و برای تفهیم این مهم، چه امکانی بهتر و مناسبتر از رسانه و هنر می تواند در نظر گرفت.
حجت الاسلام ملانوری اظهار داشت: در دوره ای زندگی می کنیم که رسانه و دنیای مجازی زندگی را در نوردیده اند و می توان با روی آوردن به حوزه هنر و رسانه به عنوان یک راهبرد به بیان مفاهیم دینی نگاه کرد.
مدیر کمیته نظارت ارزشیابی نمایشگاه قرآن تاکید کرد: امروز با وجود ابزار نرمافزاری و حتی بازیهای کامپیوتری و اپلیکیشنهای موبایلی میتوان در جهت فهم قرآن حرکت کرد.
در پایان این مراسم از نرم افزار قرآنی «شهر قصه» با حضور دکتر عارف نماینده مردم تهران در مجلس، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی واعظ جوادی آملی، مرتضی طلایی نائب رئیس شورای شهر تهران، محمود صلاحی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، زهرا احمدپور رئیس سازمان گردشگری، طیبه سیاوشی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس رونمایی شد.
لازم به ذکر است؛ این نرمافزار به گویندگی خانم نشیوا و بازنویسی داستان توسط مصطفی رحماندوست توسط شرکت دانش بنیان نوای نوین تهیه شده است.
انتهای پیام 313/17
نظر شما